Proiect de modernizare a Cinematografului din Zimnicea

Cinematograful Unirea din Zimnicea

Administratie
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Zimnicea a depus astazi la Compania Nationala de Investitii un proiect  de modernizare a Cinematografului “Unirea”. Asta dupa ce in aceasta dimineata consilierii locali au aprobat proiectul de modernizare al cinematografului, dar si cheltuielile care-i revin primariei in cadrul acestui proiect.

Consilierii locali din Zimnicea au aprobat astazi in sedinta extraordinara proiectul de modernizare al Cinematografului “Unirea”, si cheltuielile pe care urmeaza sa le faca primaria in cadrul acestui proiect. Valoarea totala a proiectului care a fost depus tot astazi  la Compania Nationala  de Investitii se ridica la 2,8 milioane de euro. Costul utilitatilor(cca 35 000 euro) vor fi asigurate de primarie.
Reabilitarea cinematografului va fi una totala. El va avea tot 2 sali de proiectie, cea mare putand gazdui diferite evenimente publice locale(serbari scolare, simpozioane, etc).Complexul cinematografic va fi asigurat la incendiu, dupa toate normele in vigoare. Odata reabilitat si modernizat, cinematograful va oferi publicului local proiectii 2D si 3D.
Edilii zimniceni spera ca  modernizarea si reabilitarea cinematografului  sa fie gata in aproximativ 1 an si jumatate.