Proiect European de modernizare a Spitalului orasenesc Zimnicea

Modernizare Spital Zimnicea

Administratie
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Primaria Zimnicea a semnat astazi contractul de finantare a proiectului privind imbunatatirea eficientei energetice a spitalului orasenesc. Este vorba despre un proiect cu finantare europeana, cu o valoare totala de aproape 3 milioane de euro,realizat prin Programul Operational Regional.

Primaria  Zimnicea a semnat astazi , prin procedura semnaturii electronice, contractul de finantare al unui proiect cu finantare europeana menit sa modernizeze si sa reabiliteze Spitalul Orasenesc Zimnicea. Este vorba despre “Imbunatatirea Eficientei Energetice a Spitalului Orasenesc Zimnicea”, un proiect de circa 3 milioane de euro, realizat prin Programul Operational Regional.
Reabilitarea termica a spitalului, cresterea nivelului de utilizare a energiilor alternative prin instalarea unui sistem de panouri fotovoltaice, dar si realizarea de grupuri sanitare pentru fiecare salon in parte, se numara printre obiectivele proiectului.
Proiectul de imbunatatire a eficientei energetice  nu este singurului proiect cu finantare europeana implementat de primarie in spitalul orasenesc. In parteneriat cu municipiul bulgar Svishtov, Zimnicea a implementat un proiect cu finantare europeana prin care cele doua spitale din orasele partenere, s-au dotat cu aparatura medicala moderna.