Proiecte putine si dezbateri ample in Consiliul local Rosiorii de Vede

Elvira Untesu consilier PSD

Administratie
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Consiliul local Rosiorii de Vede s-a intrunit in sedinta ordinara, vineri, intr-o noua componenta, dupa validarea mandatului de consilier ales pe listele PSD a doamnei Elvira Untesu. Din cele 10 proiecte aflate pe ordinea de zi, doua au fost retrase de initiator, iar unul nu a intrunit numarul necesar de voturi pentru a fi aprobat.

Componenta consiliului local Rosiorii de Vede s-a modificat  in urma demisiei lui Viorel Racu, ales pe listele PSD. Locul vacant a fost ocupat de Elvira Untesu care a depus juramantul la inceputul sedintei ordinare desfasurate in ultima zi lucratoare a lunii iunie.
Pe ordinea de zi au fost, initial, 10 proiecte de hotarare, dar primarul a anuntat ca retrage doua dintre acestea si a explicat motivele care au stat la baza acestei decizii.
Dezbateri ample au avut loc pe marginea proiectului privind cesionarea unor contracte de inchiriere intre doi agenti economici ce au ca obiect doua terenuri situate pe platoul pietei agroalimentare. In urma votului, proiectul a fost respins.Un alt subiect ce a generat diverse opinii  din partea membrilor consiliului local a fost cel privind stabilirea sumei pe care trebuie sa o plateasca un agent economic care a ocupat spatiul concesionat dupa rezilierea contractului.
Hotararea a fost adoptata in forma propusa de initiator care prevede suma stabilita ca prejudiciu de Directia impozite si taxe a municipiului Rosiorii de Vede.