Proiecte si bani pentru Spitalul din Zimnicea

Spitalul din Zimnicea

Administratie
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Consiliul Local Zimnicea a aprobat astazi un proiect de hotarare referitor la crearea unei sectii de recuperare medicala in cadrul Spitalului Orasenesc Zimnicea. Proiectul care o valoare de 240 miliarde de lei vechi va fi realizat de catre Compania Nationala de Investitii. Contributia primarie consta in 2 miliarde de lei vechi, bani pentru utilitati.

Consiliul Local Zimnicea a aprobat astazi in sedinta de lucru extraordinara un proiect de hotarare referitor la crearea unei sectii de recuperare medicala in cadrul Spitalului Orasenesc Zimnicea. Mai exact, etajul 4 al spitalului(etaj actualmente neutilizat) a fost predat  catre Compania Nationala de Investitii, cea care va finanta proiectul(in valoare de 240 de miliarde de lei vechi). Contributia primariei este de 2 miliarde de lei vechi, bani necesari introducerii utilitatilor.
Ministerul Sanatatii a alocat anul acesta circa 7 miliarde de lei vechi pentru spitalul din Zimnicea.
Primaria Zimnicea a distribuit acesti bani catre finantarea lucrarilor aflate in curs la spitalul orasului, dar si pentru diferite achizitii necesare functionarii unitatii spitalicesti.
Pana la sfarsitul acestui an urmeaza sa fie semnat un alt contract de investitii pentru spitalul din Zimnicea. Noul proiect vizeaza anveloparea intregului spital in vederea cresterii eficientei energetice. Proiectul este unul cu finantare europeana, in valoare de circa 4,5 milioane de euro.