Proiectele privind repartizarea banilor catre primarii au trecut

Sedinta CJ Teleorman

Administratie
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Dupa ce in sedinta extraordinara a Consiliului Judetrean din data de 22 martie, proiectele privind alocarea sumelor catre primariile din judet nu au trecut, prin abtinerea de la vot a consilierilor PNL, astazi, in sedinta ordinara acestea au primit girul alesilor judeteni.

Toate cele 3 proiecte au primit cate 22 de voturi pentru si 10 abtineri de la aceasi consilieri PNL. In acest fel, cu o intarziere semnificativa, banii vor ajunge in localitati.
A fost rezolvata problema banilor repartizati catre unitatile administrativ teritoriale din judet. Daca in sedinta extraordinara din data de 22 martie, proiectele  nu au trecut, fiind blocate prin abtinerea de la vot a consilierilor PNL, astazi s-a dat girul ca banii sa mearga catre primarii. In cadrul sedintei ordinare, toate cele 3 proiecte au fost votate cu un total de 22 voturi pentru si 10 abtineri de la aceeasi consilieri PNL.
In acest fel, cu o intarziere semnificativa, banii vor ajunge in localitati pentru a putea fi gestionati de catre primari. Acum, ramane doar ca edilii sa ii gestioneze cum trebuie si sa faca ceea ce trebuie pentru localitatile pe care le conduc.