Rectificare de buget in sedinta consiliului local Rosiorii de Vede

Rectificare bugetara

Administratie
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Consiliul local Rosiorii de Vede a aprobat in sedinta ordinara a lunii octombrie o noua rectificare de buget pe anul in curs. Printre prevederile bugetare se afla si sumele datorate de municipiul Rosiorii de Vede catre ADI Magementul Deseurilor si Euro Teleorman.

Municipiul Rosiorii de Vede datoreaza cateva miliarde asociatiilor judetene Managementul Deseurilor si Euro Teleorman, din contributii lunare restante pe care trebuie sa le plateasca in calitate de membru al acestor asociatii. In proiectul de rectificare a bugetului local pe anul in curs aflat pe masa consiliului local sunt cuprinse si aceste sume, daca in ceea ce priveste contributia catre ADI Managementul Deseurilor Teleorman, consilierii nu au avut obiectii, pentru cei aproape 400 mii lei datorate Acociatie Euro Teleorman au fost discutii.
Proiectul privind rectificarea bugetara a fost aprobat in forma prezentata, fara amendamente, iar daca se vor plati sau nu sumele datorate Asociatiei Euro Teleorman ramane sa decida conducerea primariei. La finalul sedintei, edilul municipiului a informat consiliul local ca a suspendat hotararea prin care Liceul Tehnologic Nr. 2 trecuse in subordinea Colegiului Tehnic Anghel Saligny,i n urma deciziei transmise de instanta de judecata, dar a tinut sa sublinieze ca relatia dintre administratia locala si conducerea liceului Emil Racovita este destul de tensionata.
Liceul Emil Racovita a atacat in instant hotarare prin care Liceul Tehnologic Nr. 2 este trecut din subordea sa in cea a Colegiului Tehnic Anghel Saligny, iar instant i-a dat castig de cauza si a decis suspendarea acestei hotarari.