Rectificare de buget pentru Spitalul Caritas

Administratie
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Consiliul local al municipiului Rosiorii de Vede s-a intrunit, ieri dupa amiaza in sedinta extraordinara pentru a aproba o rectificare bugetara prin care se aloca Spitalului Caritas sumele necesare acoperirii unor obligatii restante.

Proiectul de hotarare  insotit de programul de investitii publice al spitalului Caritas a fost aprobat cu unanimitate de voturi.

Spitalul municipal Caritas Rosiorii de Vede a primit fonduri suplimentare de la bugetul de stat pentru plata obligatiilor restante. Pentru tranferul sumelor alocate a fost nevoie de o rectificare bugetara aprobata de consiliul local intr-o sedinta extraordinara convocata luni dupa amiaza.
Prin aceeasi hotarare de consiliu local a fost aprobat si programul de investitii publice si sursa de finantare pentru care s-a facut rectificarea bugetara.

Bugetul local  si cel al Spitalului Caritas a fost suplimentat cu suma de 713,56 mii lei destinata in mare parte cheltuielilor de personal dar si achitarea sumelor restante la capitolul bunuri si servicii.