Rosiorenii cu venituri mici primesc ajutoare pentru incalzirea locuintei

Ajutoare incalzire

Administratie
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Primaria municipiului  Rosiorii de Vede acorda ajutoare pentru incalzirea locuintei in sezonul 2017-2018 familiilor si persoanelor cu venituri nete lunare sub 615 lei de persoana.Cererile se depun la Seviciul Public de Asistenta Sociala si Autoritate Tutelara.

Pentru sezonul rece 2017-2018,rosiorenii cu venituri mici beneficiaza de ajutoare pentru incalzirea locuintei indiferent ce surse folosesc, lemne, carbuni, combustibil lichid, gaze naturale sau energie electrica. Si Chiriasii din ansamblul de blocuri S1-S5 din strada Sfantul Teodor singurul sistem central activ pot beneficia de ajutorul de incalzire in functie de veniturile lunare realizate.
Pana in acest moment, la sediul Serviciului Public de Asistenta Sociala din Rosiorii de Vede au fost indrumate peste 500 de persoane si au fost inregistrate in Registrul unic 431 de cereri pentru acordarea ajutorului de incalzire din care 117 folosesc gaze naturale, 94- lemne, carbuni si combustibil lichid, 21- energie electrica iar 199 sunt beneficiari de venit minim garantat. In aceeasi perioada a anului trecut au fost inregistrate 385 de solicitari pentru ajutorul de incalzire.