Sala de mese a celei mai mari gradinite din Zimnicea a fost modernizata

Gradinita 5 Zimnicea

Administratie
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Gradinita nr. 5 Zimnicea, cea mai mare gradinita a orasului si singura gradinita de stat cu program prelungit, beneficiaza incepand din aceasta saptamana de o sala de mese amenajata dupa standarde moderne. Investitiile nu se vor opri insa aici, autoritatile intentionand ca in viitorul apropiat sa demareze si lucrarile de anvelopare a cladirii.

Micutii care frecventeaza Gradinita nr. 5 din Zimnicea, cea mai mare gradinita a orasului si singura gradinita de stat cu program prelungit, au avut parte ieri, la intoarcerea din vacanta de Paste, de o surpriza o sala de mese moderna, dotata si amenajata dupa standardele actuale. Gradinita nr. 5 este structura administrativa a Scolii Gimnaziale “Miron Radu Paraschivescu” si are inscrisi la momentul actual 120 de copii.
Investitiile nu se vor opri insa aici, autoritatile urmand sa demareze in viitorul apropiat si lucrarile de anvelopare a cladirii unitatii de invatamant.
Gradinita nr. 5 isi va consolida asadar statutul de cea mai moderna gradinita a orasului, in ultimii ani aici efectuandu-se o serie intreaga de investitii care au ridicat standardele de confort si de performanta ale institutiei. Printre acestea, poate cele mai importante su fost schimbarea acoperisului si amenajarea unui loc de joaca modern, dar si interventii interioare in salile de clasa si nu numai.