Samsarii de masini in vizorul autoritatilor locale alexandrene

Vanzari de masini

Administratie
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Victor Dragusin, primarul municipiului Alexandria a declarat ca masinile puse la vanzare in zona centrala a orasului sunt ale unor angajati ai fortelor de ordine.

Cu toate ca, in Alexandria, in ultimii ani, s-a inmultit foarte mult numarul autoturismelor, iar problema parcarilor irita si mai mult conducatorii auto, apar peste noapte, cel putin in zona centrala, masini puse la vanzare pe marginea trotuarelor, ocupand spatii pretiose pentru locatarii din zona. 
Foarte multi cetateni au sesizat aceasta problema municipalitatii, iar in cadrul emisiunii „In centru atentiei”, primarul Alexandriei, Victor Dragusin a venit cu precizari referitoare la acest subiect. Acesta a declarat ca va achizitiona o platforma pentru ridicarea masinilor, iar proprietarii daca vor sa-si recupereze autoturismul vor trebui sa plateasca 600 de lei.
Intrebat de realizatorul emisiunii daca angajatii autoritatii publice locale au contactat vreodata samsarii, luand numerele acestora de telefon din geamul masinilor, edilul sef a precizat ca stie cine sunt acestia.
Victor Dragusin a mai spus ca legislatia in materie nu este foarte clara si nu permite autoritatii locale sa aplice sanctiuni drastice acestor vanzatori de masini.