Se clatina fotoliile directorilor de institutii din Teleorman

Eugen Pârvulescu

Administratie
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Noul Guvern, prin reprezentanții din teritoriu va schimba 99% din șefii instituțiilor deconcentrate. Anunțul a fost făcut de senatorul Eugen Pârvulescu, în cadrul unei conferințe de presă, organizate astăzi.

Toții directorii din instituțiile publice teleormănene riscă să rămână fără funcții, asta după ce executivul nou instalat la Palatul Victoria a început deja reorganizarea Guvernului. Mare parte dintre miniștrii secretari de stat au rămas șomeri de ieri, hotârea fiind luată printr-o hotărâre aprobată în data de 6 noiembrie. Restructurări vor avea loc și în Teleorman, în pericol de a-și pierde fotoliile de șefi fiind în principal, prefectul și subprefectul. Senatorul Eugen Pârvulescu a declarat astăzi că 99% dintre directori riscă să fie schimbați pînă pe 24 noiembrie, chiar dacă aceștia au ocupat funcțiile prin concurs.
Am încercat să aflăm câteva nume de oameni politici care s-ar muta, cel puțin pentru o perioadă determinată de timp, respectiv un an de zile, în Palatul Administrativ al județului și care ar reprezenta Guvernul în teritoriu în locul lui Florinel Dumitrescu, actualul prefect și al lui Nelu Oprea, actualul subprefect.
Chiar dacă nu a vrut să ne spună numele acestora, săptămâna viitoare, cu siguranță vom asista la o ședință de învestire a noului prefect. Concluzia pe care o putem trage, noi, jurnaliștii, din această conferință de presă ar fi că oamenii de la putere se gândesc să pună la conducerea Prefecturii foști parlamentari.