Se mai reduce numarul de gropi in Rosiorii de Vede

Plombe gropi

Administratie
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Numarul gropilor de pe trotoarele din centrul municipiului  Rosiorii de Vede este in scadere dupa ce administratia locala a decis sa  faca mici retusuri de toamna.

Cum o parte a zonei pietonale de pe strada Rahova este  betonata nu face obiectul contractului de intretinere si reparatii strazi incheiat de administratia locala cu o firma specializata pe o durata de patru ani, micile interventii sunt realizate de societatea Urbis Serv Construt aflata in subordinea Consiliului local.
In aceasta toamna rosiorenii vor putea circula si pe trotuarele betonate din centrul municipiului fara sa fie nevoiti sa ocoleasca multimea de gropi care facea aproape impracticabil un sens de mers, dupa o ploaie mai zdravana.De cateva angajatii Societatii Urbis Serv Construct aflata in subordinea Consiliului local lucreaza de zor la repararea trotuarelor de pe Strada Rahovei dar si a gurilor de canal si gaherelor de pe maimulte strazi din municipiu. De foarte multi ani trotuarele din Rosiorii de Vede indiferent ca vorbim de centru sau periferie au fost neglijate in mod constant desi lucrari de reparatii, asfaltari si modernizari au avut loc aproape in fiecare an pe zeci de strazi. De fiecare data sumele alocate, desi consistente nu au fost deajuns si pentru trotuare. Abia acum in noile proiecte de modernizare a celor 44 de strazi aprobate in consiliul local sunt incluse si trotuarele dar numai cinci dintre acestea au primit finantare si se afla in faza de licitatie pentru efectuarea lucrarilor.