Sedinta de consiliu local la Rosiori

Consiliu local

Administratie
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Consilierii locali rosioreni au avut parte, ieri, de o surpriza la inceputul sedintei cand au constatat ca pe masa ii asteptau inca cinci proiecte de hotarare care au dublat ordinea de zi anuntata. Printre proiectele urgente s-a aflat si o noua rectificare a bugetului local pe anul in curs.

Desi sedinta ordinara din aceasta luna a Consiliului local Rosiorii de Vede se anunta a fi una foarte scurta cu doar cinci proiecte de hotarare, consilierii au gasit pe masa inca materialele pentru inca cinci proiecte considerate urgente. La primul punct de pe ordinea de zi, modificarea unei hotarari adoptate anterior privind vanzarea unor terenuri in urma discutiilor pe acest subiect, propunerea initiala a fost modificata prin adoptarea unui amendament.
In sedinta de ieri a fost aprobata infiintarea Serviciului de Iluminat Public in municipiul Rosiorii de Vede, au fost stabilite sanctiunile ce se aplica celor care nu folosesc parcometrele instalate in parcari, a fost interzis pescuitul in doua bazine piscicole populate recent cu puiet de crap si fitofag.