Sedinta de consiliu local la Rosiorii de Vede cu 21 de proiecte pe ordinea de zi

Consilieri locali rosioreni

Administratie
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Consiliul local Rosiorii de Vede s-a intrunit, aseara, in sedinta ordinara cu 21 de proiecte pe ordinea de zi. Divergentele intre consilierii puterii si opozitiei pe marginea unor proiecte de hotarare nu au impiedicat, insa adoptarea acestora cu votul majoritatii.

Consilierii locali rosioreni au aprobat, in sedinta ordinara de ieri toate cele 21 de proiecte de hotarare inscrise pe ordinea de zi. Au fost discutii aprinse si pareri diferite privind aprobarea noilor valori ale investitiilor pentru reabilitarea celor cinci strazi, incepute in urma cu doi ani si neterminate, pentru care a fost incheiat un nou contract de executie.
Discutii au fost si pe marginea proiectului care prevede schimbarea destinatiei apartamentului de serviciu detinut de Primaria Rosiorii de Vede in locuinta sociala.
Printre proiectele aprobate s-au aflat noile tarife pentru transportul special al elevilor, lista definitiva de repartizare a noilor locuinte ANL, sprijin financiar pentru doua parohii din municipiul Rosiorii de Vede si inchirierea unui teren aflat pe strada Mihail Kogalniceanu.