Sedinta de consiliul local la Rosiorii de Vede

CL Rosiorii de Vede

Administratie
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Consilierii locali au aprobat in cadrul sedintei de ieri a Consiliului local municipal Rosiorii de Vede vanzarea unui teren, proiect respins in urma cu cateva luni. Liberarii au fost si de aceasta data impotriva vanzarii acestui teren, dar hotararea a fost adoptata cu votul majoritatii.

Pe masa Consiliului local Rosiorii de Vede, intrunit, ieri, in sedinta ordinara s-au aflat 11 proiecte de hotarare printre care si cel privind vanzarea unui teren de 40 mp situat pe strada Dunarii in vecinatatea blocurilor L1- L2, propunere aflata pentru a doua oara in mapa consilierilor. In calitate de initiator, primarul municipiului a tinut sa faca unele precizari despre motivele reintroducerii pe ordinea de zi a acestui proiect, dar liberalii si-au mentinut pozitia si au votat impotriva vanzarii, considerand ca varianta inchirierii este multl mai buna pentru bugetul local.
Consiliul local a mai aprobat acordarea de tichete sociale persoanelor varstnice din municipiul Rosiorii de Vede. Planul de ocupare a functiilor publice pe anul 2018, raportul de evaluare a unui imobil, rectificarea bugetului local al municipiului si bugetului societatii Urbis Serv Construct.
Tot in sedinta de ieri a consiliului local a fost aprobata lista cu ordinea de prioritatie a solicitantilor de locuinte pentru tineri destinate inchirierii ce intrunesc criteriile de acces pentru o locuinta ANL si lista cu solicitarile respinse. Toate cele 11 proiecte aflate pe ordinea de zi au fost aprobate.