SPCIA Teleorman functioneaza cu un numar redus de personal

SPCIA Teleorman

Administratie
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Serviciul de Pemise de Conducere si Inmatricularea Autovehiculelor Teleorman isi desfasoara activitatea cu un numar redus de personal, cu toate ca, dupa eliminarea taxe auto de poluare a crescut simtitor numarul persoanelor care inmatriculeaza vehicule.

Tot la SPCIA Teleorman, care apartine de Prefectura, pe langa inmatricularea autoturismelor si vehiculelor noi sau achizitionate nou, se radiaza masini, se scos duplicate dupa certificatele de inmatriculare si se solicita si elibereaza placi pierdute sau deteriorate. Programarile pentru depunerea dosarelor de inmatriculare se fac on-line, pe site-ul prefecturateleorman.ro.
Placutele de inmatriculare se elibereaza in termen de 2-3 ore de la depunerea documentelor. Din data de 1 februarie 2017, numarul teleormanenilor care solicita inmatricularea autovehiculelor a crescut alarmant, acest fapt datorandu-se eliminarii taxei auto de poluare. Tot ca o noutate, numerele provizorii, adica cele cunoscute de oameni ca „numere rosii’ se elibereaza pe o perioada de 90 de zile.
Dupa eliminarea taxei de poluare, politistii de la Inmatriculari au fost nevoiti sa lucreze, inclusiv sambata, insa pe o perioada scurta de timp. Trebuie menionat faptul ca organigrama Serviciului de Permise de Conducere si Inmatricularea Autovehiculelor Teleorman prevede 13 posturi, insa 3 dintre acestea sunt vacante.