Stadiul actual al proiectului de extindere a retelei de apa si canal in Rosiorii de Vede

Extindere apa si canal

Administratie
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Rosiorenii mai au de asteptat cativa ani  sa inceapa lucrarile de extindere a retelelor de apa si canalizare cuprinse in etapa a doua a proiectului derulat de Apa Serv la nivel judetean. Edilul municipiului a informat, recent, consiliul local despre stadiul actual al proiectului finantat din fonduri europene.

De ani buni, rosiorenii asteapta finalizarea proiectului de modernizare si extindere a retelelor de apa si canalizare. In ultima sedinta de consiliu local, edilul municipiului a explicat in ce stadiu se afla acest proiect de investitii derulat de operatorul judetean Apa Serv in toate localitatile urbane. Desi au trecut cativa ani de la finalizarea primei etape a proiectului, previziunile privind inceperea lucrarilor pe strazile cuprinse in etapa a doua nu prea bune.
Aproape jumatate din strazile municipiului Rosiorii de Vede nu sunt racordate la reteaua publica de apa si canalizare. Desi s-a investit masiv in constructia unei statii noi de epurare, aceasta nu este pe deplin functionala iar tarifele suportate de populatie pentru servicii de vidanjare au crescut in ultimii ani.

Meteo

Meteo

0°C

Alexandria

Cloudy

Humidity: 100%

Wind: 20.92 km/h

  • 04 Jan 2019

    1°C -3°C

  • 05 Jan 2019

    0°C -5°C