Stadiul actual al proiectului de extindere a retelei de apa si canal in Rosiorii de Vede

Extindere apa si canal

Administratie
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Rosiorenii mai au de asteptat cativa ani  sa inceapa lucrarile de extindere a retelelor de apa si canalizare cuprinse in etapa a doua a proiectului derulat de Apa Serv la nivel judetean. Edilul municipiului a informat, recent, consiliul local despre stadiul actual al proiectului finantat din fonduri europene.

De ani buni, rosiorenii asteapta finalizarea proiectului de modernizare si extindere a retelelor de apa si canalizare. In ultima sedinta de consiliu local, edilul municipiului a explicat in ce stadiu se afla acest proiect de investitii derulat de operatorul judetean Apa Serv in toate localitatile urbane. Desi au trecut cativa ani de la finalizarea primei etape a proiectului, previziunile privind inceperea lucrarilor pe strazile cuprinse in etapa a doua nu prea bune.
Aproape jumatate din strazile municipiului Rosiorii de Vede nu sunt racordate la reteaua publica de apa si canalizare. Desi s-a investit masiv in constructia unei statii noi de epurare, aceasta nu este pe deplin functionala iar tarifele suportate de populatie pentru servicii de vidanjare au crescut in ultimii ani.