Stadiul unor litigii si plata creditelor au fost prezentate Consiliului Local Rosiorii de Vede

Valerică Cîrciumaru

Administratie
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Edilul municipiului Rosiorii de Vede a informat consiliul local despre finalizarea in instanta a unui litigiu cu firma care a concesionat piata centrala si  situatia, la zi a platilor in contul unor credite si datorii catre bugetul statului pe care le are administratia locala din anii anteriori. Primarul a prezentat membrilor consiliului local un scurt istoric al evenimentelor ce au dus la procesul intentat primariei de concesionarul pietei centrale.

La finalul ultimei sedinte de consiliu local, primarul municipiului Rosiorii de Vede a prezentat alesilor locali o informare despre efectele procesului cu firma care a concesionat piata centrala si solutia definitiva a instantei. Pentru ca acest litigiu dureaza de cativa ani, edilul a facut si un scurt istoric al evenimentelor spre informarea celor mai noi membri ai consiliului local. Informarea a cuprins si o situatie despre plata unor datorii pentru diverse lucrari executate in anii precedenti si nivelul creditelor pe care le inregistreaza primaria in acest moment.
Chiar daca a scapat de plata celor 11 milioane de euro pretinse de concesionarul pietei, municipalitatea nu a ajuns inca la o intelegere finala cu acesta, iar situatia fostei piete de pasari,parte integranta a contractului de consesiune,ramane incerta.