Termic Calor Serv cere din nou o procedura ante-premergatoare insolventei

Sediul Termic Calor Serv

Administratie
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Pe ordinea de zi a sedintei ordinare a Consiliului Local Alexandria a fost un proiect de hotarare care viza societatea care, inca mai furnizeaza agent termic catre o anumita categorie de cetateni. Termic Calor Serv a solicitat aprobarea trecerii la procedura concordatului preventiv.

Despre SC Termic Calor Serv SRL s-au spus multe de-a lungul timpului, au curs rauri de cerneala despre aceasta societate, care aproape permanent a fost in pragul falimentului. Este o societate, care de ani de zile merge pe pierderi, avand de recuperat sume exorbitante de la populatia care inca se mai incalzeste, pe timpul iernii de la sistemul public. Mare parte din banii pentru functionarea acesteia vin de la bugetul Alexandriei.
Concordatul preventiv este o procedura pe care reprezentantii Termic Calor Serv vor sa o initieze, ce presupune incheierea unui contract intre aceasta si creditori prin care propune un plan de redresare financiara. Consilierul local, Florin Titirisca a fost cel care a cerut lamuriri de la directorul societetii, in cadrul sedintei de consiliu.
In sala de sedinte se afla si directorul societatii, care a oferit raspunsuri.
Proiectul a trecut cu unanimitate de voturi, devenind astfel hotarare, ce trebuie pusa in aplicare.