Vot secret in Consiliul local pentru inchirierea unui teren in Rosiorii de Vede

Consiliul local Rosiori

Administratie
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Consiliul local Rosiorii de Vede, intrunit in sedinta ordinara de lucru a adoptat 16 hotarari, din cele 17 proiecte aflate pe ordinea de zi. Pentru singurul proiect de hotarare respins s-a propus votul secret din motive de etica si majoritatea consilierilor au fost impotriva inchirierii unui teren situat in curtea Spitalului municipal Caritas.

Consilierii locali rosioreni au adoptat in ultima sedinta de lucru 16 din cele 17 proiecte de hotarare aflate pe ordinea de zi. Printre proiectele aprobate s-a aflat si prelungirea protocolului de colaborare cu Asociatia pentru protectia animalelor, Hulda, care vizeaza activitatea de gestionare a cainilor fara stapan din municipiu.
Printre hotararile adoptate se afla concesionarea si vanzarea unor terenuri apartinand domeniului privat al municipiului, rectificarea bugetului local, strategia de dezvoltare a serviciului de iluminat public si un proiect depus in parteneriat cu municipiul Gorna Oriahovitza din Bulgaria. Singurul proiect respins a fost cel privind inchirierierea unui teren aflat in curtea Spitalului municipal Caritas.
Din cei 19 consilieri prezenti, unul nu a participat la vot, 11 au votat impotriva si numai 7 pentru inchirierea terenului de 990 mp, din curtea spitalului, destinat unor activitati de prestari servicii.