Zimnicea va avea un nou serviciu de interes local

Clonsiliu local Zimnicea

Administratie
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Zimnicea va avea un Serviciu Public de Administrare a Domeniului Public si Privat al orasului, serviciu de interes local, specializat, cu personalitate juridica, sub autoritatea Consiliului Local.

Intruniti astazi in sedinta de lucru ordinara, alesii locali din Zimnicea au aprobat cele 3 proiecte de hotarari care vizau constituirea respectivului serviciu.
Consiliul Local Zimnicea s-a intrunit astazi in sedinta de lucru ordinara pe luna octombrie. Cele mai importante proiecte de hotarari aflate astazi pe masa de lucru a consilierilor zimniceni au vizat constituirea unui nou serviciu public la nivel de oras. Este vorba despre Serviciul Public de Administrare a Domeniului Public si Privat. Serviciul este unul de interes local, cu personalitate juridica, si se va afla sub autoritatea Consiliului Local. Cele 3 proiecte de hotarari  aprobate in cadrul sedintei de astazi au vizat studiul de oportunitate, infiintarea propriu-zisa a noului serviciu, si aprobarea grilei de salarizare a personalului din cadrul acestuia.
Noul serviciu este menit sa imbunatateasca administrarea domeniului public si privat al orasului.
Noul serviciu va deveni functional cel mai tarziu pana la data de 1 ianuarie 2018.