A inceput depunerea cererilor unice la APIA

Depunere cerere

Agricultura
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Din data de 1 martie, fermierii din Teleorman pot depune cererile unice de plata. Din cei 220 de agricultori programati pana astazi sa depuna aceste documente s-au prezentat la sediile locale ale institutiei doar 76.

A inceput depunerea cererilor unice de plata catre APIA Teleorman. Astfel, ferimerii din judet au posibilitatea ca pan ape data de 15 mai sa depuna aceste documnte. Din pacate, din cei 220 programati pana astazi s-au prezentat doar 76.
Potrivit conducerii APIA Teleorman, in aceasta perioada sunt programati sa depuna cererile unice de plata fermierii care detin in lucru pana la 10 hectare. Din luna aprilie vor fi programati cei care detin suprafete mai mari de 10 hectare plus ferme zootehnice.
Conform legislatiei, daca sunt fermieri care detin terenuri agricole si in alte judete, pot depune o singura cerere la sediul APIA la care doresc.
Tot de la 1 martie a inceput si semnarea carnetelor de renta viagera. Acestea pot fi semnate pana pe data de 31 august inclusiv, doar la sediul APIA Teleorman.