APIA verifica suprafetele declarate de fermieri

Eugen Coman

Agricultura
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Fermierii teleormaneni care au solicitat subventia pe suprafata, sunt in aceasta perioada vizitati de catre angajatii APIA Teleorman, astfel sunt efectuate controalele prin teledetectie cat si administrative.

In aceasta perioada fermierii teleormaneni care au solicitat subventia pe suprafata, primesc vizita inspectorilor de specialitate din cadrul APIA Teleorman. Astfel, cei de la APIA, realizeaza simultan 2 contoale, fiind vorba de cel prin teledetectie si cel administrativ.
Potrivit celor de la APIA, aceste controale vor fi realizate pan ape data de 10 octombrie, pentru ca incepand cu data de 15 octombrie cei ce au solicitat subventia pe suprafata sa poata intra in posesia banilor.
Tot din datele centralizate de catre APIA Teleorman, reiese faptul ca judetul nostrum se afla pe locul 4 in ceea ce priveste suprafata de pamant utilizata, in momentul de fata fiind utilizate aproximativ 43.800 hectare de pamant. Pe primele 3 locuri la suprafata de pamant utilizata sunt clasate judetele Timis, Constanta si Dolj.