Au inceput controalele in teren la fermieri

Eugen Coman

Agricultura
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Angajatii Agentiei de Plati si Interventii pentru Agricultura Teleorman, au inceput efectuarea contoalelor la fermieri atat prin teledetectie cat si in teren. In total vor fi verificati prin sistemul de detectare 1200 de posesori de ferme, iar in teren 142.

In aceasta perioada in Teleorman au inceput sa fie realizate controalele la fermieri. Astfel, angajatii Agentiei de Plati si Interventii pentru Agricultura fac verificari atata prin teledetectie cat si in teren. Pana la data de 15 octombrie, cand se doreste terminarea controalelor, vor fi verificati prin detectie 1200 de ferimieri, iar in teren 142. In sectorul zootehnic vor fi controlate un numar 543 de ferme insumand 70.000 de capete de animale.
Activitatea a fost organizata in asa fel incat in jurul datei de 15 octombrie, fermerii sa isi primeasca avansul pentru subventie. Deasemenea in aceasta perioada APIA semneaza conventiile tripartite intre institutie, fermier si banca pentru acordarea imprumuturilor.
Daca pana pe 15 octombrie controalele vor fi terminate fermierii teleormaneni vor intra in posesia primei transe din subventie.