Crescatorii de bovine din Zimnicea s-au intrunit in Adunare generala

Crescatori de bovine

Agricultura

Asociatia Crescatorilor de Vaci din Zimnicea s-a intrunit astazi in adunare generala, pentru a opera o ajustare a statutului asociatiei, care sa le permita membrilor sai o mai buna dezvoltare.

Directiile vizate includ achizitionarea de echipamente, producerea in comun a furajelor, metode de finantare, dar si urmarea de cursuri de perfectionare pentru crescatorii afiliati asociatiei.
Ajustarea statutului Asociatiei Crescatorilor de Vaci din Zimnicea s-a aflat astazi pe ordinea de zi a Adunarii Generale a asociatiei, scopul acestei ajustari vizand accesarea Proiectului “O sansa pentru Familia ta”,initiat de Fundatia Heifer Romania si partenerii acesteia. Proiectul vine in sprijinul fermierilor care doresc sa achizitioneze echipamente agricole, sprijina producerea comuna a furajului, ofera posibilitati de finantare, dar si cursuri de pregatire profesionala.
Initiatorii proiectului spera ca intalnirea de astazi sa puna bazele unui travaliu comun pentru dezvoltarea  membrilor asociatiei si a comunitatilor locale.
Asociatia are un numar de 100 de membrii, atat din Zimnicea, cat si din localitatile invecinate orasului.