Editia a-2-a a evenimentului "Zilele recoltei" la Alexandria

Ziua recoltei

Agricultura
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Editia a-2-a a evenimentului ”Zilele recoltei”, a debutat in municipiul Alexandria. Astfel timp de 3 zile pe platoul din fata Finantelor Publice, alexandrenii pot cumpara fructe si legume la preturi pentru orice buzunar. Producatorii participanti sunt din judetul Teleorman.

Alexandrenii si nu numai, care doresc sa isi procure fructe si legume la preturi mici, au acum posibilitatea. Pe platoul din fata Finantelor Publice Teleorman a inceput editia a-2-a a evenimentului ”Zilele recoltei”. Astfel timp de 3 zile, producatorii din judetul Teleorman si-au dat din nou intalnire la acest eveniment.
Fructele produse in judet au preturi pentru orice buzunar. Merele au un pret cuprins intre 2 si 4 lei, strugurii pot fi cumparti cu 2,5 lei sau 4 lei, perele cu 6 lei, gutuile cu 4, 5 lei. In afara de fructe, aici se gasesc si legume. De exemplu varza alba se vinde cu 1 leu pe kilogram, cea rosie cu 2 lei. Conopida are un pret de 10 lei, gogosarii sevand cu 5 lei. Ceapa are un pret de 15 lei pe sac, gogonelele 1,5 lei kilogramul, fasolea teci 5 lei pe kilogram, iar castravetii 7 lei. Cu toate ca preturile sunt convenabile, alexandrenilor li se par totusi piperate.
Primaria Alexandria principal organizator al zilelor recoltei, le-a pregatit si cateva surprize muzicale cetatenilor urbei municipiu de judet. Astfel pe scena amplasata pe platoul din fata Casei de Cultura, timp de 2 zile artisti ai muzicii populare teleormanene vor incanta alexandrenii.
Duminic?, în foi?orul din Parcul central, Fanfara din Dealu Spirii va sus?ine un concert de fanfar?.