Informare APIA privind activitatea institutiei

Eugen Coman

Agricultura
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Analiza  privind informarea fermierilor cu privire la modul de acordare al platilor SAPS, ANT si alte scheme de plata, despre modul de completare al cererilor de sprijin si
termenul de depunere a acestora.

Acesta a fost unul din subiectele prezentate de catre directorul APIA Teleorman in cadrul ultimului colegiu prefectural.
La ultimul colegiu prefectural ce a avut loc la nivel de judet, pe ordinea de zi s-au aflat mai multe subiecte . Una dintre institutiile care a prezentat o informare privind activitatea a fost Agentia de Plati si  Interventii pentru Agricultura. Astfel s-a facut referire  la analiza  privind informarea fermierilor cu privire la modul de acordare al platilor SAPS, ANT si alte scheme de plata, despre modul de completare al cererilor de sprijin si termenul de depunere a acestora.
Un al doilea subiect prezentat memebrilor colegiului prefectural a fost o informare  privind gestionarea ajutoarelor de stat in sectorul vegetal si zootehnic precum si a masurilor de piata si interventie.
Deasemena in aceasta perioada Agentia de Plati si Interventii pentru Agricultura Teleorman, desfasoara o campanie de informare a autoritatilor locale privind noile modificari aduse legisaltiei in vigoare.