Intalnire cu fermierii din Teleorman, la Bragadiru

Adrian Oros

Agricultura
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

”Toate programele care funcționează vor continua”, așa și-a început discursul noul ministru al Agriculturii, Adrian Oros, prezent la întâlnirea cu fermierii teleormăneni din localitatea Bragadiru. Convocarea a avut loc la căminul cultural din comună, de la ora 15.00.

Căminul Cultural din Bragadiru s-a umplut de cetățeni care au vrut să afle chiar de la ministrul Agriculturii ce se întâmplă cu ajutorul de care ei beneficiază, prin programele aflate în derulare în acest moment. Asigurări că aleșii neamului se vor achita de toate obligațiile contractate de vechiul Guvern au primit fermierii chiar de la șeful Agriculturii. Așadar, programul ”Tomata”, cunoscut ca programul lui Liviu Dragnea continuă, chiar dacă ”roșii” au fost ”alungați”, prin moțiune de cenzură de la guvernare.
Ba, mai mult, noul ministru s-a arătat interesat de a îmbunătății aceste programe și chiar să-i ajute pe producătorii mici să intre pe piața de retail. Tocmai de aceea, încă de săptămâna trecută, Oros a organizat întâlniri cu fermierii din țară pentru a afla chiar de la ei care sunt problemele cu care se confruntă.
La finalul întâlnirii, agricultorii teleormăneni au ridicat diferite probleme și au așteptat răspunsuri de la ministru. Doleanțele fermierilor, dar și ce a spus ministrul despre acestea o să le prezentăm în buletinele de știri viitoare.