Intalnire de informare privind depunerea cererii unice pe anul 2017

Informare APIA

Agricultura
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

In sala de sedinte a primariei Alexandria, a avut loc astazi o intalnire de informare privind depunerea cererii unice pe anul 2017, ce are data limita 15 mai. La aceasta au participat reprezentanti ai APIA, Prefecturii Teleorman, primaria Alexandria ,SGA si fermieri.

In aceste zile, in judet au loc intalniri informative cu fermierii si reprezentantii primariilor privind depunerea cererii unice pe anul 2017, ce are ca termen limita data de 15 mai. Astazi, aceasta reuniune a avut loc in sala de sedinte a primariei Alexandria.
Prefectul judetului, a prezentat celor prezenti un proiect ce poate fi accesat pan ape data de 30 iunie.
Tot despre acest proiect, le-a vorbit celor cativa fermieri si reprezentanti ai primariilor prezenti si reprezentantul Serviciului de Gospodarire a Apelor Teleorman.
Pentru ca tema principala a fost depunerea cererii unice pentru anul 2017, directorul APIA Teleorman, a precizat ca fermierii nu respecta termenul, iar din aceasta cauza risca sa fie aplicate si penalitati. Eugen Coman, a mentionat si localitatile de unde sunt depuse cele mai putine cereri.
La final au existat si cateva dicutii. Ceea ce este de mentionat este faptul ca din cele 24 de localitati arondate muncipiului Alexandria, la intalnirea de astazi au venit reprezentanti doar din 17. Prin aceasta prezenta, se vede interesul fermierilor pentru a beneficia de subventii.