OJFIR Teleorman a prezentat raportul de activitate pe anul 2015

Emanoil Cone

Agricultura
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Conducerea Oficiului Judetean pentru Finantarea Investitiilor Rurale, a prezentat raportul de activitate pe anul 2015, in cadrul caruia au fost mentionate principalele masuri care au fost accesate la nivel de judet anul trecut.

La cadrul intalnirii, a fost prezent si Daniel Botănoiu, secretar de stat in cadrul Ministerului Agriculturii, care a vorbit despre  prioritatile in agricultura romaneasca. Reprezentantii Oficiului Judetean pentru Finantarea Investitiilor Rurale Teleorman, au prezentat raportul de activitate in anul 2015. In cadrul intalnirii, au fost trecute in revista masurile pe care o parte din agricultorii teleormaneni,  le-au accesat prin intermediul institutiei anul trecut. Astfel, principalele masuri accesate au fost 141, 112, 121 si 123.
Potrivit datelor, in anul 2015, la Oficiului Judetean pentru Finantarea Investitiilor Rurale Teleorman, au fost evaluate un numar de 104 contracte noi, dintre care 103 prin PNDR. De asemenea, au fost prezentate date si depre Proiectul National de dezvoltare Rurala 2014-2020.ojfir teleorman
La prezentarea raportului de activitate, a fost prezent si Daniel Botănoi, secretar de stat in cadrul ministerul Agriculturii. Acesta a vorbit despre principalele prioritati pentru agricultura romaneasca.
Din analiza datelor prezentate, se desprinde faptul că OJFIR Teleorman a  instrumentat cereri de plată în valoare de 85 milioane euro, ceea ce reprezintă un procent de absorbţie de peste 90 %  şi implicit, fonduri ajunse în posesia beneficiarilor.