Prezenta scazuta la vot

Rosiorenii nu s-au inghesuit la vot nici la alegerile europarlamentare. Doar 36, 4% a fost prezenta la vot, ieri, in municipiul Rosiorii de Vede, iar PSD a obtinut 36,9 % din numarul de voturi valabil exprimate. Pe locul doi in preferintele politice ale rosiorenilor s-a clasat PNL, dar la diferenta foarte mica de USR- PLUS.

Vocea strazii referendum

Cu trei zile inainte de referendum, in satele teleormanene oamenii nu prea stiu pentru ce si cum voteaza pe 6 si 7 octombrie. Am mers prin cateva localitati sa aflam ce stiu oamenii despre referendumul pentru revizuirea constitutiei iar raspunsurile pe care le-am primit reflecta imaginea reala a ceea ce inseamna vot in mediul rural.

Alegeri partiale 2017

7179 de teleormaneni au fost asteptati la urne, ieri, in 3 localitati din judet pentru a alege un nou primar. Astfel, au avut loc alegeri partiale in Cervenia, Poeini si Salcia, iar rezultatele centralizate de catre Biroul Electoral Judetean arata ca pe primul loc s-au clasat candidadtii PSD cu un numar de 3025 de voturi, iar pe locul 2 cei ai PNL cu 1057.

Mai multe articole...