Circiumaru Valerica si-a depus candidatura de primar in Rosiorii de Vede

Valerica Circiumaru

Alegeri
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Candidatul PSD pentru functia de primar in Rosiorii de Vede, Circiumaru Valerica si-a depus, ieri candidatura la Biroul Electoral de Circumscriptie. La depunerea oficiala a candidaturilor social democatul rosiorean a fost insotit de toti candidatii pentru consiliul local si de primarul in functie Cristian Duica.

PSD Rosiorii de Vede si Circiumaru Valerica  au intrat oficial in cursa electorala, ieri dupa amiaza, odata cu depunerea candidaturilor la Biroul Electoral de Circumscriptie. Echipa PSD cea mai numeroasa, de pana acum, prezenta la depunerea dosarelor pentru candidaturile de primar si consilieri locali a fost sustinuta pe toata durata momentului oficial de primarul  municipiului Rosiorii de Vede, Cristian Duica.

La iesirea din sediul Biroului Electoral, candidatul PSD, Circiumaru Valerica a subliniat importanta momentului si responsabilitatea de a reprezenta PSD la alegerile locale din 5 iunie dar si avantajul pe care il are partidul cu cea mai numeroasa si puternica organizatie locala.

Circiumaru Valerica este pentru prima data in postura de candidat pentru functia de primar, desi a ocupat functii in administratia locala si a obtinut numarul cel mai mare de voturi din Colegiul Rosiorii de Vede la alegerile parlamentare din 2008 cand locul de deputat a revenit celui aflat pe pozitia a treia, conform algoritmului de repartizare a mandatelor.