Conferinta de presa PNL

Conferinta PNL

Alegeri
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Candidatii PNL Teleorman, la Camera Deputatilor si Senat la alegerile din 11 decembrie, au sustinut o conferinta de presa.

In cadrul acestei s-a vorbit atat de semnalele din teritoriu cat si depsre legea salarizarii pe care formatiunea politica o va introduce, daca noul Guvern va fi liberal.
Daca Eugen Pîrvulescu, candidatul PNL Teleorman la Senat, a vorbit in cadrul conferintei de presa despre semnalele din teritoriu, Mara Daniela Calista, candidat PNL Teleorman la Camera Deputatilor, a prezentat legea salarizarii unitare.
 „Avem la momentul acesta niste mesaje foarte, foarte  bune din teritoriu. Oamenii isi doresc anul acesta, este un moment de schimbare, si oamenii isi doresc sa stea de vorba cu noi. Avem si manifestari publice, dar cea mai buna campanie pe care o face PNL astazi, este cea din casa in casa alaturi de oameni.” a declarat Eugen Parvulescu.
 „Partidul National Liberal vine cu un proiect al salarizarii unitar, de la cel mai mic angajat, cu cea mai mica functie, cu cel mai mic salariu pana la cel mai mare.
Cresterea aceasta are un impact finaciar, si este foarte important sa retineti  va rog acest lucru,  de 23 de miliarde de lei.” a declarat Mara Daniela Calista.