Cunoscutul chirurg Valentin Filip va candida pe listele de consilieri judeteni ale liberalilor

Valentin Filip

Alegeri
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Renumitul medic chirurg, Valentin Filip s-a alăturat echipei județene a liberalilor. Anunțul a fost făcut aseară de către conducerea PNL Teleorman. La întâlnirea cu presa a participat și doctorul, care a explicat de ce a decis să intre în politică.

Un anunț surpriză vine din partea PNL Teleorman. Conducerea liberalilor anunță înscrierea în partid a medicului chirurg Valentin Filip, care va ocupa un loc eligibil pe listele pentru consilieri județeni.
Cu o carieră de peste 40 de ani, timp în care peste 100.000 de pacienți i-au trecut pragul, doctorul Valentin Filip își dorește servicii medicale de calitate pentru locuitorii Teleormanului. A operat 20.000 de oameni și în continuare își pune la dispoziția bolnavilor cunoștințele și experiența sanitară. De-a lungul anilor, a fost și managerul celui mai mare spital din județ, dar cel mai mult se mândrește cu echipa de zece chirurgi pe care a format-o la Spitalul de Urgență din Alexandria.
Decizia de a se alătura liberalilor vine după ce a apărut informația că proiectul său, pe care l-a conceput încă din anul 2012, de construirea a unui corp nou la Spitalul Județean, a fost aprobat. Președintele PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu a dorit să-l asigure pe chirurg de sprijinul său necondiționat, ba, chiar mai mult, se bazează pe cunoștințele și experiența profesională a acestuia.
Conducerea PNL Teleorman a anunțat opinia publică că vineri vom afla lista completă cu candidații partidului pentru consilieri județeni.