Dacian Ciolos, presedintele PLUS Romania si-a exprimat votul la o sectie din Alexandria

Dacian Ciolos

Alegeri
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

”E o parte a României de care ar trebui să ne pese din ce în ce mai mult”, aceasta a fost declarația despre județul Teleorman a președintelui PLUS România, Dacian Cioloș, la ieșirea de la urne. Acesta a ales municipiul Alexandria pentru a-și exprima votul la turul doi pentru alegerea președintelui.

Alături de soția sa, fostul premier al României, Dacian Cioloș a ajuns la Sala Polivalentă din Alexandria, puțin după ora 11.00. Politicianul a dorit să voteze în județul Teleorman, tocmai pentru că speră ca noua clasă politică care a preluat puterea să își îndrepte atenția mai mult spre zonele despre care s-a creat impresia generală de fiefuri ale unei singure formațiuni, iar ceilalți nu au de ce să viziteze locurile respective. Înainte de a intra în secție, Cioloș a fost abordat de o femeie, care i-a cerut ca la ieșire să facă o poză împreună, spunându-i acestuia că fiul său este membru al partidului Plus, dar în alt județ.
În secția de votare de la Sala Polivalentă, Cioloș a întrebat președintele despre prezența la vot, în special pe listele suplimentare, acolo unde a votat şi politicianul. Chiar dacă nu a spus exact cu cine a votat, din declarația oferită jurnaliștilor la ieșirea de la urne, s-a înțeles oarecum către cine a mers votul politicianului de dreapta.
La fel ca și data trecută, Dacian Cioloș a vorbit despre înființarea unui cabinet europarlament în Teleorman.
Rămâne de văzut când și unde va fi înființat cabinetul europarlamentarului Dacian Cioloș.