Dumitru Goldbach nu s-a regasit pe buletinul de vot

Dumitru Goldbach

Alegeri
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Dumitru Goldbach, candidatul Partidului România Unită la Primăria Alexandria, din judeţul Teleorman, lipseşte de pe buletinele de vot, anunţă partidul printr-un comunicat de presă. Acesta cere reluarea alegerilor în Alexandria. Situaţia a fost constatată pe unul dintre buletinele de vot, care a fost anulat, situaţia fiind cercetată în continuare.

Candidatul Partidului România Unită la Primăria Alexandria, Dumitru Goldbach, lipseşte de pe buletinele de vot, anunţă partidul printr-un comunicat de presă.

„S-a primit o sesizare că respectivul candidat, când a vrut să-şi exercite dreptul de vot, nu s-a găsit pe buletinul de vot, la acea secţie de votare. Facem verficări şi urmează să ne pronunţăm, în timp util, dacă situaţia este reală şi dacă este la toate secţiile de votare din judeţ”, a declarat Alina Rădoi, purtătorul de cuvânt al Biroului Electoral Judeţean Teleorman.

PRU a sesizat BEC, BEJ, Autoritatea Electorală Permanentă şi Poliţia. „Lipsa unui candidat de pe buletinul de vot viciază total procesul de votare, iar alegerile trebuie refăcute. Faptul că acest lucru s-a întâmplat în fieful lui Liviu Dragnea ne indică încă o încercare de fraudare a alegerilor marca PSD”, arată PRU în comunicatul de presă.

Partidul solicită reluarea alegerilor şi identificarea celor vinovaţi.