Nemultumitii pot sesiza Birourile electorale de circumscriptie

Alina Radoi

Alegeri

Campania electorala a inceput si in judetul nostru, iar Biroul Electoral Judetean informeaza ca toate sesizarile se fac catre birourile de circumscriptii din fiecare localitate. Tot BEJ pune accent pe respectarea dimensiunilor afisajelor electorale.

Pentru ca sesizarile din aceasta campanie electorala sa fie rezolvate intr-un timp cat mai scurt, Biroul Electoral Judetean Teleorman, informeaza competitorii ca fiecare problema trebuie adusa la cunostinta reprezentantilor din birourile de circimscripii din fiecare localitate. Astfel, acestia preiau sesizarea si imediat trebuie sa aplice normele legale in vigoare.
In continuare reprezentantii Biroului Electoral Judetean pun accent pe respectarea dimensiunilor afisajului electoral. Asa dar, dimensiunea afiselor care sunt puse in zonele special amenajate, sa corespunda dimensiunilor reglementate de lege.
Singurele materiale de propagandă electorală permise sunt afișele care trebuie să respecte anumite dimensiuni, materialele de propagandă electorală difuzate la televiziuni, radiouri și publicate în presa scrisă și în mediul online, broșurile, pliantele și alte materiale tipărite din aceeași categorie.