Petre Parvu a castigat al 6-lea mandat de primar al orasului Zimnicea

Petre Parvu

Alegeri
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Petre Parvu a castigat al 6-lea mandat de primar al orasului Zimnicea. Edilul in functie va avea in continuare si majoritate in consiliul local, acolo unde PSD-ul, partidul primarului, a castigat 9 din cei 17 consilieri.

Scrutinul de ieri nu a adus nici o surpriza in privinta viitorului primar al orasului Zimnicea. Petre Parvu, edilul in functie, si-a confirmat statutul de mare favorit si a reusit, cu un procent in jurul a 49% din numarul total de voturi valabil  exprimate, sa castige cel de-al  6-lea mandat de primar al orasului Zimnicea.
In privinta campaniei electorale de anul acesta, primarul din Zimnicea declara ca a fost una murdara si presarata cu multe atacuri la persoana.
In fata unui nou mandat, Petre Parvu spera sa gaseasca in noii consilieri locali adevarati parteneri de dialog si lucru in comun pentru binele orasului.
PSD ramane in continuare majoritar in Consiliul Local Zimnicea, cu 9 consilieri din totalul de 17. Este urmat de PNL cu 4 consilieri, USR-PLUS cu 3 consilieri, si ALDE, 1consilier.