PNL si-a depus candidaturile la Biroul Electoral Rosiorii de Vede

Daniel Fierascu

Alegeri
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Candidatul PNL, Daniel Fierascu si-a depus candidatura pentru functia de primar al municipiului Rosiorii de Vede. La depunerea dosarelor de candidaturi la BEC au fost prezenti si o parte dintre candidatii PNL la Consiliul local.

Liberalii rosioreni si-a depus duminica, la Biroul Electoral al Circumscriptiei Rosiorii de Vede candidaturile pentru Primaria Rosiorii de Vede, Candidatul PNL pentru functia de primar, Daniel Fierascu a venit la Biroul Electoral insotit de o parte dintre candidatii aflati pe listele partidului la Consiliul local Rosiorii de Vede si de vicepresedintele PNL Teleorman Adrian Savu. Desi nu se afla pentru prima data in postura de candidat, pentru Daniel Fierascu, momentul depunerii candidaturii nu a fost lipsit de emotie asa cum a declarat la iesirea din Biroul Electoral.
Dupa dosarele cu documentele necesare validarii au fost verificate si acceptate de presedinta Biroului Electoral de Circumscriptie, un exemplar a fost inregistrat la Judecatoria Rosiorii de Vede pentru acceptarea oficiala a  candidaturilor PNL.