Rosiori: Rezultat neasteptat in turul II al alegerilor prezidentiale

Alegeri
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Prezenta mai mare la vot a rosiorenilor in turul doi al alegerilor prezidentiale i-a adus lui Klaus Iohannis mai multe voturi decat s-ar fi asteptat reprezentantii ACL aproape 40 % dublu fata de rezultatul din primul tur de scrutin.

Conform numaratorii paralele de la sediile celor doua formatiuni politice, Victor Ponta a intrunit 60% din preferintele rosiorenilor.

Pentru turul doi al alegerilor prezidentiale rosiorenii s-au mobilizat si au iesit in numar mult mai mare la vot semn ca nehotaratii din primul tur s-au decis pe cine vor sustine in cursa pentru cea mai inalta functie in stat. In toate sectiile de votare din municipiu se inregistrau cresteri considerabile ale numarului de alegatori, iar procesul de vot s-a desfasurat in mod civilizat, fara incidente.

Primele rezultate ale exit-poll-urilor au generat o stare de optimism la sediul de campanie al ACL iar rezultatele din sectiile de votare conform numaratorii paralele i-au multumit pe liderii celor doua formatiuni politice la nivel local.

Euforia victoriei anuntate a lui Klaus Iohannis nu i-a tulburat pe sustinatorii sai care au continuat numaratoarea paralela a voturilor venite din localitatile rurale arondate zonei Rosiorii de Vede.