Senatorul PNL, Eugen Pirvulescu si-a depus candidatura pentru presedintia Consiliului Judetean Teleorman

Eugen Pîrvulescu

Alegeri
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Însoțit de mare parte din echipa, pe care le-o propune teleormănenilor pentru fotoliile de aleși județeni, Eugen Pîrvulescu a intra, ieri, după amiază, încrezător în clădirea Consiliului Județean, acolo unde este și sediul Biroului Electoral Județean. La ieșire, vizibil emoționat, candidatul a făcut declarații.

Ieri, a fost o zi aglomerată pentru autoritățile județene. Mare parte dintre candidații desemnați să intre în lupta electorală pentru autoritățile publice locale și-au depus candidaturile. În jurul orelor 15.00, delegația Partidului Național Liberal, organizația Teleorman, în frunte cu candidatul la președinție, Eugen Pîrvulescu și Cristi Barbu, omul care deschide lista de aleși județeni au pășit cu speranță și încredere în clădirea din centrul municipiului reședință de județ. La ieșire, au făcut și declarații.
În schimb, actualul secretar general adjunct al Guvernului și candidat pe listele de consilieri județeni ale PNL, Cristi Barbu a vorbit despre ambiția sa, de teleormănean de a atrage cât mai mulți bani pentru dezvoltarea județului și pentru un trai mai bun al cetățenilor din sudul țării.
Având în vedere faptul că lista de candidați pentru Consiliul Județean este destul de lungă, presa i-a cerut lui Eugen Pîrvulescu să spună câteva nume de oameni, propuși alegătorilor la alegerile din 27 septembrie.
Depunerea candidaturile pentru alegerile locale din data de 27 septembrie 2020 se încheie astăzi, la ora 24.00. După această procedură, rămâne ca fiecare dintre noi să analizeze și să asculte cu mare atenție proiectele, programele pe care politicienii locului ni le propun, iar în secția de votare să alegem cu gândul la un viitor mai bun.