Teleormanenii merg la vot chiar daca nu stiu pentru ce voteaza

Vocea strazii referendum

Alegeri
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Cu trei zile inainte de referendum, in satele teleormanene oamenii nu prea stiu pentru ce si cum voteaza pe 6 si 7 octombrie. Am mers prin cateva localitati sa aflam ce stiu oamenii despre referendumul pentru revizuirea constitutiei iar raspunsurile pe care le-am primit reflecta imaginea reala a ceea ce inseamna vot in mediul rural.

Pentru a afla ce stiu oamenii simpli de la tara despre referendum si modificarea constitutiei am mers prin cateva sate teleormanene si majoritatea celor cu care am stat de vorba nu stiu mare lucru despre ce se intampla sambata si duminica in Romania.Oamenii  au probleme lor,dar merg la vot,daca se voteaza ceva,desi nimeni nu le-a explicat, pana acum pentru ce voteaza.

Indiferent cat le este de greu sau ce nemultumiri au,teleormanenii nu si-au pierdut simtul umorului si chiar mai fac haz de necaz indiferent care este miza votului.
Cam asa stau lucrurile in prag de referendum in satele teleormanene cu ulitele lui prafuite si batranii ramasi acasa dupa ce le-au plecat copiii.