Trafic rutier intens prin comunele teleormanene in ziua votului

Alegeri
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Prezenta masiva la vot in turul doi al alegerilor prezidentiale, in comunele teleormanene stimulat si de transportul masiv al alegatorilor spre sectiile de votare.

Indiferent de formatiunile politice participante la scrutin practica transportului la urne se mentine in timp doar ca s-a schimbat mijlocul de transport si carutele au fost inlocuite de limuzine. 

Trafic intens, ieri, la Bogdana in timpul celui de-al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidentiale. In primele ore de la deschiderea sectiilor de votare prezenta la urne este destul de buna si cu ajutorul sustinatorilor celor doi candidati care ii ajutau pe alegatori sa ajunga mai repede la vot.

Si la Troianul aceeasi atmosfera de alegeri cu grupuri de sustinatori care supravegheaza sectiile de votare si transport masiv catre urne astfel incat un numar mare de alegatori sa-si exercite dreptul la vot.

Pe toata durata scrutinului sustinatorii celor doi candidati au actionat cam in aceeasi maniera, transport masiv la vot cu masinile personale singura diferenta fiind numarul de votanti care au beneficiat de o cursa gratuita cu autoturismul pana la sectia de votare si inapoi acasa.