51 de teleormaneni au depus bonuri fiscale castigatoare la ANAF

Bonuri fiscale

Economic

Prima extragere pentru Loteria bonurilor fiscale, cu premii totale de un milion de lei, a avut loc luni, începând cu ora 11.30.

Potrivit celor de la Directia Generala a Finantelor Publice, pana astazi in Teleorman 51 de persoane au anuntat ca sunt castigatoare. Astfel, persoanele care deţin unul sau mai multe bonuri fiscale emise la 7 februarie, cu valori între 6,00 lei şi 6,99 lei, se pot prezenta în următoarele 30 de zile la unităţile ANAF, cu bonurile în original şi o copie a actului de identitate, premiile urmând să fie acordate în maxim trei luni.

La prima extragere organizată pentru loteria bonurilor fiscale de către Ministerul Finanţelor şi ANAF, în a doua zi de Paşte, de la ora 11.30, valoarea bonurilor fiscale câştigătoare, de 6 lei, a fost stabilită printr-o extragere în trei etape: o bilă pentru luna emiterii bonului - cifra 2, reprezentând luna februarie, o bilă pentru ziua emiterii bonului - 7, urmate de ultima etapă, cu trei bile reprezentând valoarea bonului - cifrele 0, 0, 6. Castigatori ai loteriei boburilor sunt si in Teleorman. Potrivit Finantelor Publice, pana astazi 51 de teleormaneni au anuntat ca sunt beneficiari ai bonurilor castigatoare.

Fondul total de premiere se ridica la 1 milion de lei , adica aproximativ 225.000 de euro. La 1000 de castigatori premiul ar fi de 1000 de lei pe bon. In schimb, la 5000 de bonuri castigul pe bon coboara la 500 de lei. Sumele se impoziteaza bineinteles cu 16%. Fiscul va vira banii in conturile castigatorilor cel tarziu pe 2 iulie.