937 locuri de munca prin reteaua EURES

Eures

Economic
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

In aceasta perioada, prin reteau Eures, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Teleorman pune la dispozitia persoanelor interesate 937 de locuri de munca  in Spatiul Economic European. Acestea sunt in tari precum Austria, Belgia, Danemarca, Germania, Norvegia si Cehia.

AJOFM Teleorman pune la dispozitia persoanelor interesate in obtinerea unui loc de munca inafara granitelor, prin reteau Eures, 937 de posturi vacante. Acestea sunt disponibile la nivel national, in tari precum Austria, Belgia, Danemarca, Germania, Norvegia si Cehia. Persoanele interesate sa lucreze in strainatate pe perioada determinata trebuie sa se inregistreze in baza de date a AJOFM, din raza de domiciliu, in scopul participarii la selectiile organizate. Dosarul cu documentele necesare inregistrarii trebui sa contina: copie a cartii de identitate, cazier judiciar, adeverinta de la medicul de familie, cu mentiunea clinic sanatos, CV in limba romana si o cerere tip.
La nivelul judetului Teleorman sunt depuse aproximativ 600 de dosare pentru a obtine un loc de munca in Spatiul Economic European.