AJOFM Teleorman vine in sprijinul absolventilor

Locuri de munca prin AJOFM

Economic
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Agentia Judetean pentru Ocuparea Fortei de Munca Teleorman vine in sprijinul absolventiilor. Acestia isi pot gasi, cu ajutorul institutiei, un loc de munca.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman oferă sprijin absolvenţilor instituţiilor de învăţămănt, promotia 2018. Cei aflaţi în căutarea unui loc de muncă pot beneficia gratuit de informare şi consiliere profesională, mediere  pentru identificarea unui loc de muncă, formare profesională gratuită, precum şi de facilităţi financiare: prima de inserţie, prima de relocare, prime de mobilitate, sau indemnizaţie de şomaj.

Absolvenţii de studii superioare se pot înscrie în baza de date a Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă dupa sustinerea licentei. Nu pot beneficia de indemnizatia de somaj absolventii care la momentul solicitarii acestui drept urmeaza o forma de invatamant. De asemenea, nu pot cere indemnizatia nici absolventii licentiati ai facultatilor de medicina, medicina dentara si farmacie care la momentul solicitarii dreptului au promovat concursul de rezidentiat.
Nerespectarea termenului de 60 de zile, de la data absolvirii, atrage după sine anularea dreptului de a beneficia de indemnizaţie de şomaj.  Inregistrarea absolvenţilor ca persoane aflate în căutarea unui loc de muncă  se realizează la sediul agentiilor locale si punctelor de lucru din subordinea AJOFM Teleorman.