Analiza executiei bugetare pe primul semestru

Comanescu Lefterie

Economic
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La nivelul judetului Teleorman, a fost prezentata analiza execuției bugetelor locale ale unităților administrativ-teritoriale pe semestrul I 2015.

Deasemenea a mai fost precizat si faptul ca gradul de colectare a veniturilor proprii la bugetele locale influențează și repartizarea sumelor defalcate din TVA pentru echilibrarea bugetelor locale.
“Analiza execuției bugetelor locale ale unităților administrativ-teritoriale pe semestrul I 2015”, aceasta a fost tema care a fost prezentata de catre directorul Finantelor Publice Teleorman, la intalnirea cu prefectul judetului. Acesta a mentionat faptul ca că bugetul unităților administrativ-teritoriale pe primul semestru al anului 2015, la partea de venituri s-a realizat în procent de 71,03%, iar la partea de cheltuieli în procent de 51,24%. Deasemenea acesta a mai precizat si faptul ca in 2015 au fost alocate mai multe sume fata de anul 2014. Totodata a mai fost precizat ca gradul de colectare a veniturilor proprii la bugetele locale influențează și repartizarea sumelor defalcate din TVA pentru echilibrarea bugetelor locale și a cotelor defalcate din impozitul pe venit pentru bugetul anului următor, în acest sens fiind necesară luarea unori măsuri la nivelul fiecărei unități administrativ-teritoriale pentru o colectare mai bună.

Meteo

Meteo

0°C

Alexandria

Cloudy

Humidity: 100%

Wind: 20.92 km/h

  • 04 Jan 2019

    1°C -3°C

  • 05 Jan 2019

    0°C -5°C