Doar doi castigatori la Loteria bonurilor

ANAF

Economic
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Potrivit reprezentantilor Directiei Generale a Finantelor Publice Teleorman, pana in momentul de fata doar 2 teleormaneni au depus cereri pentru revendicarea premiului de la Loteria Bonurilor. Extragerea a avut loc pe data de 28 iunie si au fost declarate castigatoare toate bonurile cu valoare cuprinsa intre 135 si 135,99 lei din data de 23 mai.

In data de 28 iunie anul acesta a fost realizata o noua loterie a bonurilor fiscale. Daca la prima editie au fost zeci de teleormaneni care au revendicat premiul, la aceasta pana in momentul de fata doar 2 au depus cereri prin care atesta ca sunt castigatori.
Extragerea din 28 iunie a venit si ceva schimbari in acordarea premiului. Daca sunt mai mult de 100 de solicitari se mai face o extragere.
După stabilirea celor 100 de bonuri fiscale câştigătoare, acestea vor fi centralizate şi transmise în termen de două zile către ANAF în vederea încărcării rezultatelor în "Baza de date privind Loteria bonurilor fiscale" şi verificarea autenticităţii bonurilor fiscale câştigătoare de către Direcţia Generală Antifraudă Fiscală, prin direcţiile regionale antifraudă fiscală.