Locuri de munca in agricultura in Portugalia si Spania

Joburi Eures

Economic
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

In acest an, prin reteau Eures, din cadrul AJOFM Teleorman sunt disponibile locuri de munca in agricultura. Aceasta oferta de munca este disponibila in tarile Spania si Portugalia.

Locuri de munca în agricultura oferite românilor prin reteaua EURES pentru acest an sunt în Portugalia si Spania. Acestea se adreseaza muncitorilor necalificati în agricultura, la culesul zmeurei sau capsunilor. Se cauta persoane cu experienta în agricultura, fara antecedente penale si care de preferinta au cunostinte de baza de limba engleza sau spaniola. Locurile dinsponibile in Portugalia sunt atat pentru barbati, cat si pentru femei. Insa, cele din Spania sunt exclusiv pentru femei, deoarece nu exista posibilitatea cazarii barbatilor in cadrul firmei.
Pentru a putea participa la aceste selectii, persoanele interesate trebuie mai intai sa se inregistreze in baza de date a Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Teleorman. Acete necesare sunt: cerere tip,  copie act de identitate sau pasaport, C.V model Europass în limba româna,  cazier judiciar în original din care sa reiasa ca persoanele nu au antecedente penale si adeverinta de la medicul de familie, cu mentiunea „Clinic sanatos/Apt pentru munca”.