Locuri de munca pentru somerii din Teleorman

Bursa locurilor de munca

Economic
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Teleorman a organizat astazi, bursa locurilor de munca in toate orasele si municipiile din judet. Ca o noutate, anul acesta au fost prezente la eveniment si firme din Bulgaria.

Potrivit conducerii AJOFM Teleorman, aproximativ 30 de angajatori si-au manifestat intentia de a participa la bursa locurilor de munca de la Alexandria. Oferta job-urilor fost una variata, se cauta de la muncitori necalificati pana la ingineri.
In general, persoanele cu studii superioare se plang ca nu gasesc job-uri pentru specializarea lor, dar cu toate acestea, o firma importanta din Alexandria cauta astazi ingineri din mai multe domenii, si chiar debutanti.
Un alt stand, care a captat atentia somerilor, cu toate ca media de varsta a celor prezenti se incadra undeva la 40 de ani, a fost cel al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „A.D. Ghica” al judetului Teleorman.
Marea majoritate a celor care se aflau in cautarea unui loc de munca au fost persoane in varsta. Tinerii nu s-au aratat interesati de acest eveniment, cu toate ca in situatia in care sunt inregistrati la AJOFM, acestia din urma ii vor indruma ulterior catre societatile comerciale care sunt in cautare de angajati.
Bulgarii de la Svistov si-au instalat si ei un stand in interiorul Salii Polivalente, in speranta ca poate gasesc la noi persoane interesate de un loc de munca in tara vecina.
Somerii alexandreni cereau informatii la standul bulgarilor si chiar isi lasau datele de contact, dar cu toate acestea, erau reticenti atunci cand i-am intrebat daca ar pleca la munca in tara vecina.